Ben jij een fan van escape rooms, geocatching, puzzels of raadsels? In deze Treasure Hunt kan jij met jouw team hiermee een schat van €200,- binnen slepen! Een Treasure Hunt is een nieuwe spelervaring waarin jij je helemaal uit kan leven. Bij een Treasure Hunt benut jij inscripties, standbeelden en gevelstenen die de stad al jaren lang met zich meedraagt, om de andere teams te verslaan.

De schatjacht zal om 10:00 beginnen in het Stedelijk Museum Kampen. Een ervaren schatjager zal rond half 2 zijn doel bereikt kunnen hebben.

Je kan je alleen of in een duo opgeven. Speel je alleen mee dan zijn de inschrijfkosten €10,-. Wanneer jullie met 2 personen de zoektocht aangaan is het inschrijfgeld €15,-. Meld je aan via:  www.hiddenpath.nl/aanmelden 

Datum & tijd
15 September 2018
10:00 - 16:45
Adres
Centrum Kampen
Oudestraat 133
8261 CK Kampen
Contact
Harm van den Beukel
0641416628
www.hiddenpath.nl
info@hiddenpath.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media