Op 8 september zijn wij geopend , vanaf 10.00 uur bent u welkom . Het gemaal draait dan de gehele dag en er zijn regelmatig rondleidingen .

Op ons vernieuwde buitenterrein staan dan diverse pompen opgesteld en in onze nieuwe smederij hebben we een collectie van oude gereedschappen en materialen die gebruikt werden bij het onderhoud van de watergangen en dijken .

Ook kunt u de fundering van de schoorsteen uit 1865 bekijken die we afgelopen jaar opgegraven hebben , tevens kunt u een blik werpen in de kruipruimte’s die hierbij ook zichtbaar werden .Verder staan er op het terrein een aantal andere werktuigen die vroeger gebruikt werden om polders droog te malen . Ook kunt u varen op de machinekolk en natuurlijk even bijkomen op de diverse terrassen welke we bij het gemaal hebben gemaakt , elk weer met een ander uitzicht over de kolk en polder .
Datum & tijd
08 September 2018
10:00 - 17:00
Adres
Gemaal broeken en maten
Flevoweg 74
8265PL Kampen
Contact
Gerrit ten Hove
06-55546871
www.gemaalkampen.nl
gemaalkampen@gmail.com
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media