Zaterdagmiddag 15 september, 14.00 uur, organiseert cultuurZIEN een historisch café in huis '' 't Brieschend Peerd'', Buitennieuwstraat 17. De kosten bedragen € 7, 50 p.p. (leden Nutsdepartement 10% korting). Graag vooraf aanmelden voor deelname via kunst@cultuurZIEN.nl of bel met (038)331 10 24.

Tijdens een historisch café wordt verslag gedaan van lopend onderzoek naar de geschiedenis van Kampen. Inbreng van deelnemers wordt daarbij zeer op prijs gesteld. Voor 15 september is gekozen voor het onderwerp ''Kampen in Europa''. Wat heeft de stad tijdens haar belangrijkste handelsperiode bijgedragen aan Europa? Centraal staan drie bekende Kamper namen: klokgieter Geert van Wou, het handelshuis van de familie Kuinretorff en winterschilder Hendrick Avercamp.

Het historisch café op 15 september is de laatste activiteit van ''Doorzomeren met cultuurZIEN 2018''. Kijk voor meer informatie op www.cultuurzien.nl of www.tbrieschendpeerd.nl.
Datum & tijd
15 September 2018
14:00 - 16:00
Adres
huis 't Brieschend Peerd
Buitennieuwstraat 17
8261 ap Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media