Op 22 september 2018 viert Nederland voor de dertiende keer Burendag. Voorgaande jaren was het steeds een groot nationaal feest. Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar in het vierde weekend van september gevierd. Het thema van Burendag dit jaar is ‘koppen bij elkaar’.

Oranje opent op deze middag haar deuren voor al haar buren en de inwoners van IJsselmuiden en de gemeente Kampen om elkaar te ontmoeten tijdens een kopje koffie of thee. Voor de kinderen organiseren ze een kids muziektoer. Verschillende spelletjes zijn er te doen, ze kunnen instrumenten proberen en je eigen muziekinstrument maken en er is samen met buurtvereniging ‘team flatt’n’ een heuse muzikale optocht door de straat. Ook daagt Oranje buren of vrienden uit om mee te doen met de drumbattle. Per tweetal kan men meedoen en meestrijden voor de ‘Burendag drumkampioen 2018’.

Daarnaast kunt u luisteren en kijken tijdens de open repetitie van de jeugdleden van Jong Oranje. Kinderen en hun ouders zijn van harte welkom.

Programma:
13.30 uur – ontmoeten en kennismaken
14.00 uur – kids muziektoer en drumbattle
15.15 uur – finale ‘Burendag drumkampioen 2018’
15.30 uur – Open repetitie Jong Oranje
16.00 uur – muziekparade met je eigengemaakte instrument door de straat

Voor meer informatie bezoek onze website: https://oranje-ijsselmuiden.nl/burendag
Datum & tijd
22 September 2018
13:30 - 17:00
Adres
Show- en Drumfanfare Oranje
Erfgenamenstraat 1a
8271TT IJsselmuiden
Contact
Heidy van den Brink
0610882758
www.oranje-ijsselmuiden.nl
promotie@oranje-ijsselmuiden.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media