Tot en met 30 september 2018 is in het gebouw van Quintus aan de Vloeddijk 38 een boeiende expositie van cursisten tekenen, schilderen, grafiek en keramiek te bezichtigen. Het kunstencentrum is buitengewoon trots op de makers van deze 100 prachtige kunstwerken en geeft bezoekers deze maand de mogelijkheid te stemmen op hun favoriete kunstwerk. Bij de receptie van Quintus kun je je stem uitbrengen aan de hand van een looplijst van de deelnemers en hun werken.

De winnaar met de meeste stemmen zal feestelijk bekend worden gemaakt tijdens Quintus Open door Hendrik Jan Houtsma (directeur Quintus) op donderdag 27 september om 17.00 uur. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor deze feestelijke uitreiking van de publieksprijs.
Datum & tijd
27 September 2018
17:00 - 18:00
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
+31383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media