HOPS OR GRAPES?
Vrijdag 9 november organiseren David en William, van Hops & Grapes Festival, de 2e editie van “Battle of the Bottles”. Na het succes van de 1e editie zal er opnieuw een gevecht plaatsvinden om de ultieme smaakcombinatie! Wint Hops of Grapes?

Wat kun je verwachten?
Deze avond vindt er een bijzondere wijn/bier/spijs proeverij plaats met als thema “Wild” waarbij je in drie gangen een combinatie voorgeschoteld krijgt van een culinair (wild)gerecht met telkens 1 wijn en 1 speciaalbier. In totaal proef je dus 3 wijnen en 3 speciaalbieren die onderdeel uitmaken van een strijd tussen David (bierkenner) en William (wijnfanaat).

Het keukenteam van Restaurant Hendrick serveren een amuse en vervolgens drie gangen, aan David en William de taak om er het beste glas wijn of speciaalbier bij te kiezen. De vraag aan jou: welke combinatie is het best! Wint Hops of Grapes? Er zal een vakjury en publieksjury zijn. Als gast doe je zelf mee in de puntentelling dus David en William zullen er alles aan doen om je te overtuigen van hun selectie.

LET THE BATTLE BEGIN!

Kosten: Drie gangen inclusief wijnen en bieren €45,00 - tickets zijn verkrijgbaar via www.wijnkoperijtenhove.nl 
Locatie: Restaurant Hendrick
Aanvang: 18.00 uur

Vol = vol, dus koop je kaarten snel!

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media