Is jullie (sport)team goed in de derde helft? Dat willen we zien! Op zaterdag 20 oktober vanaf 18:00 uur vindt hét sportuitje van het jaar plaats in ’t Ukien.

Samen met (sport)vrienden of (sport)team ben je aanwezig bij een compleet avondprogramma. Uitgekookt verzorgt een lekker buffet, waarna er met een biertje genoten kan worden van de verschillende optredens van de avond. Ergens op de avond is er wel een kleine onderbreking voor een spannende sportquiz. Welk team gaat er met de enige echte ‘Derde Helft’-beker naar huis?

Ben je nu niet actief binnen het verenigingsleven maar heb je wel zin in een leuke avond. Ook dan ben je van harte welkom. Wie weet vind je wel een leuk team om je bij aan te sluiten.

De avond wordt muzikaal aangekleed door Piano en Co, een uitdagende en zingende pianist, een energieke, strakke en groovende drummer een razendsnelle scheurende gitarist en een stralende zangeres met een dijk van een stem zijn de basis van deze interactieve show!
Kortom; deze unieke muzikanten spelen werkelijk alles wat u vraagt!

Koop nu je tickets via www.liveinkampen.nl

Arrangement:
Entree & Eten € 17,50
Eten € 12,50
Entree (zonder eten) voorverkoop € 7,50
Entree (zonder eten) deur € 10,00

https://ukien.stager.nl/web/tickets/256151

Datum & tijd
20 October 2018
18:00 - 02:00
Adres
MFC Korteweg 4 - Ukien
Korteweg 4
8261 DC Kampen
Contact
Michel van Olst
0614908747
http://ukien.nl/productie/3de-helft/2018-10-20
m.vanolst@welzijnkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media