Het Sinterklaas festival en Pietendorp wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 24 november 2018 van 10:00 tot 16:30 op het van Heutszplein, Oudestraat (onderstrooms) en Keizerskwartier. Het Pietendorp is op vrijdag 23 november ook geopend, hieronder de speciale openingstijden hiervoor:

Zaterdag 24 november
10:00-16:30 Sinterklaasfestival en Pietendorp
10:00-17:00 Sinterklaasbraderie van de Buitenhaven tot van Heutszplein

Het Sinterklaasfestival wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd, afgelopen twee jaar op de woensdagmiddag maar dit jaar de gehele zaterdag van 10:00 tot 16:30 uur. Iedereen is welkom en tegen een kleine vergoeding kan iedereen deelnemen aan de vele attracties zoals:

  • Varen met de pakjesboot (de Sint zal rond 13:15 komen aanvaren bij het van Heutszplein)
  • Pietendorp
  • De Sintexpress trein
  • Zweef en draaimolen
  • Tattoo
  • Kinderschminken
  • Skelterbaan
  • Eendjes vissen
Nieuw dit jaar is het Pietendorp op 23 en 24 november in het Keizerskwartier. Hier staat het paard van Sinterklaas, het podium staat klaar voor de Sint, kinderen kunnen een pietendiploma verdienen door goed hun best te doen met alle spellen die er gespeeld kunnen worden in het dorp.

De pieten wasserette is op volle toeren, de pakjes worden ingepakt en de post wordt gesorteerd. Vergeet niet je brief, tekening of verlanglijstje mee te nemen om in de enige echte pieten brievenbus te deponeren.
Kortom een belevenis voor jong en oud om een bezoek te brengen aan het pietendorp.

Binnenkort start de voorverkoop voor dit grote Sint evenement, zodra hier meer over bekend is hoort u dit zo spoedig mogelijk.

Prijzen munten zijn:
€ 0,80 1 munt

€ 4,00 5 munten

€ 8,00 10 munten

€ 10,00 14 munten

De munten kunt u ook kopen tijdens het evenement, we hebben twee kassa's 1 bij het van Heutszplein/Stadskazerne en 1 in de buurt van de ingang van het Pietendorp. We hebben tevens pin mogelijkheid.
Datum & tijd
24 November 2018
10:00 - 16:30
Adres
Sintfestival en Pietendorp
van Heutszplein, Oudestraat en Keizerskwartier 216
8261CA Kampen
Contact
J. Swillens
0654130406

sinterklaasorganisatiekampen@gmail.com
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media