Zaterdag 18 mei 2019 komen meer dan 60 koren naar Kampen komen om te zingen. De koren komen voor het overgrote deel van buiten Kampen en zijn van divers signatuur; Religieus, POP en Shanty om er maar eens drie te noemen. De organisatie heeft 9 binnenlocatie in de oude stad geopteerd en op het van Heutszplein (evenementenplein) komt een buitenpodium.

Het Festival is zo opgezet dat er cluster van 3 koren worden gevormd die elk het beste van hun repertoire ten gehore zullen brengen. Zij krijgen daarvoor 5 kwartier de tijd. Per locatie gaat dat zo de gehele dag. Sommige koren zingen 1 keer, terwijl het merendeel naar Kampen om in 2 clusters te zingen. Alle locatie zijn gedurende het festival vrij toegankelijk voor publiek.

Het Festival wordt om 17:00 uur afgesloten met een optreden van het Kamper Boys Choir in de Bovenkerk.
Datum & tijd
18 May 2019
09:30 - 18:00
Adres
Bovenkerk, Quintus, Burgwalkerk, Vrij Evangelische Kerk, Broederkerk, Nieuwe Kerk, Anna Kapel, Eben Ha√ęzerkerk, Buitenkerk en op het van Heutszplein een openlucht podium
Behorende bij de locaties divers
diverse Kampen
Contact
H.J. (Rick) Mulder
+31613977282
Facebook: https://www.facebook.com/KCZB-Regio-Oost-1411419852456150/?ref=bookmarks
rickmulder@kpnplanet.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media