Oosterse tradities praten over het valse en het hogere zelf.

In de Westerse psychologie komen we niet verder dan het begrip: "meervoudige persoonlijkheid" maar het is duidelijk dat we ons allemaal verschuilen achter een zelfbeeld en ego, dat voorbij gaat aan wat we ten diepste zijn.

Onze oorspronkelijke identiteit, de kern van ons wezen, hebben we goed weggeborgen. Wat we laten zien, onze persoonlijkheid, is niet wat we zijn en soms weten we dat ook wel, maar vaak vergeten we dat en geloven we dat we ons masker, ons ego zijn.

Luc Sala heeft diverse boeken geschreven over dit onderwerp (www.lucsala.nl) en zal, in een interactieve setting, inzichten aanreiken hoe het aloude motto: "Ken U Zelve" op een praktische manier in te vullen.

Inloop vanaf 19.00 uur (met een kopje koffie of thee)
Kosten: 5 euro
Datum & tijd
12 October 2018
19:30 - 21:00
Adres
Kriyana share-shop
Oudestraat 134
8261 CX Kampen
Contact
Kriyana Wagemans
+31649632099

kriyana.share.shop@gmail.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media