Nederland Leest heeft dit jaar als thema 'Voeding'. Komt dat even goed uit. Dat is het favoriete onderwerp van Karin Luiten!

Karin Luiten, bekend van haar kookboeken, geeft op deze dinsdagagavond een vrolijke, interactieve lezing. Wat is er eigenlijk mis met pakjes en zakjes? En wat als je een druk gezin hebt met lastige etertjes?

Het belooft een vrolijke, interactieve avond te worden waar we het uitgebreid gaan hebben over pakjes en zakjes. Wat valt daar eigenlijk precies onder, en wat is er mis mee?

Maar ook: wat is het alternatief? Hoe kun je lekker en gezond leven zonder al te veel gedoe? Helemaal als je een druk gezin hebt met weinig tijd maar wel soms lastige etertjes?

Ook diverse gezondheidshypes komen aan bod, van diëten tot detoxen, van glutenvrij tot koolhydraatarm, van zout tot suiker. Voor wie nu eindelijk eens wil weten hoe het precies allemaal zit, om daarna geïnspireerd zelf de keuken in te duiken.

Kaartverkoop: https://www.bibliotheekkampen.nl/activiteiten/422-lezing-koken-zonder-pakjes-en-zakjes
Leden: € 5
Niet-leden: € 7,50
Incl. gratis pauzedrankje.

Over Karin Luiten:
Karin Luiten is culinair journalist en kookboekenschrijfster. Zij heeft intussen zes culinaire scheurkalenders en twaalf kookboeken op haar naam staan, waarvan de bestsellers "Zonder pakjes en zakjes" het meest bekend zijn. Elke zaterdag schrijft zij in dagblad Trouw.
Datum & tijd
06 November 2018
20:00 - 22:00
Adres
de Bibliotheek Kampen
Oudestraat 216
8261CA Kampen
Contact
Dieuke Boogaard
+31383331828
https://www.bibliotheekkampen.nl/activiteiten/422-lezing-koken-zonder-pakjes-en-zakjes
marketing@bibliotheekkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media