Herfstvormen: daar draait het om bij deze toffe, creatieve kinderworkshop op de woensdagochtend in de herfstvakantie! Maar welke vormen heeft de herfst eigenlijk? Aan de hand van herfstbladeren, eikels, kastanjes en dierenplaatjes knip of snijd je de meest prachtige herfstsjablonen uit. Vervolgens ga je aan de slag met tamponeerkwasten en plakkaatverf in typische herfstkleuren. Aan het einde van de workshop ga je met een prachtig herfstkunstwerk naar huis!

Deze vakantie-activiteit is voor kinderen van 6-12 jaar en kost €7,50 p.p. (dat is inclusief materiaalkosten!). Schrijf je snel in via www.quintuskampen.nl, er is plek voor maximaal 15 deelnemers. Of bel voor meer informatie met 038-3371200.
Datum & tijd
24 October 2018
10:00 - 11:30
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
+31383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media