Dansen, rennen, rollen, klimmen, draaien, balanceren en knuffelen met je kind! Tijdens de Quintus Kunstmiddag van oktober staat de energieke ouder-kind workshop ContaKids op het programma, gegeven door dansdocent Alioune Diagne.

ContaKids is een reeks bewegingsoefeningen voor duo’s van één ouder en zijn/haar kind van 2 t/m 4 jaar. De methodiek maakt gebruik van spel en fysiek contact om een diepere vorm van communicatie te ontwikkelen tussen ouders en hun kinderen. Door met je kind te bewegen en te spelen met dans, kracht en balans, ontwikkel en ontdek je samen en spelenderwijs moed, (zelf)vertrouwen en nieuwe motorische vaardigheden. Het effect? Een energieke, vrolijke uitwisseling tussen ouder en kind, je ziet het vertrouwen in elkaar groeien! Na de workshop is er gelegenheid om vragen te stellen aan Alioune.

ContaKids is ontwikkeld in Israël door Itay Yatuy. Itay is artistiek leider van Hakwtza, een school voor moderne dans in Tel Aviv. Met veel passie en gedrevenheid leidt hij zijn school en nu ook de internationale ontwikkeling van de ContaKids. Quintusdocent Alioune Diagne heeft bij Itay zijn opleiding tot ContaKids-docent gevolgd. Wil je een indruk krijgen van de workshop? Kijk op www.contakids.com of op YouTube.

In de workshop is plek voor maximaal 10 ouders mét hun kind (2-4 jaar) dus schrijf je snel in via www.quintuskampen.nl. Let op: de kosten zijn slechts €7,50 per duo (dus voor ouder èn kind samen!). Inschrijven graag op naam van het kind.

Tip: trek comfortabel zittende kleding aan waarin je goed kan bewegen!
Datum & tijd
13 October 2018
14:00 - 14:45
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
+31383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media