Wij houden van de Dijk en zij van ons. Daarom staan ze zaterdag 13 oktober voor het vijfde jaar op rij op ons podium. De Dijk, al decennialang in het linkerrijtje van de Nederlandse muziekscene, gaat gewoon stug door.

De Dijk is meer dan een band, het is een baken. Een gevoel dat alleen te omschrijven valt met grote woorden - hoop, gemeenschapszin, menselijkheid, een afkeer van cynisme - maar dat in hun liedjes steevast wordt teruggebracht tot tastbare proporties. Dat maakt het tot een hele geruststelling dat De Dijk nog steeds in hun tourbus klimt om naar Kampen te rijden.

En net zoals hun fans zijn opgegroeid, is ook De Dijk geëvolueerd: van rammelende Nederpopband begin jaren tachtig tot de stomende rock- & soulmachine van nu. Met maar liefst 13 noteringen in de Top 2000 kun je wel zeggen dat De Dijk één van de allergrootste bands in Nederland is. “Als ze er niet is”, “Groot Hart”, “Mag het licht uit” zomaar een greep uit de hits van deze DIJK van een band.
Datum & tijd
06 October 2018
21:30 - 09:30
Adres
Music Club Kampen
Flevoweg 90
8265pl Kampen
Contact
J. Meuleman
06-52518611
https://musicclubkampen.nl/agenda/2018/de-dijk-2018
info@musicclubkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media