De Blue Finger Connection is een achtmans formatie die garant staat voor een swingend avondje live-muziek. Het brede repertoire bestaat uit covers van onder meer Dizzy Man’s Band, Van Morrison, The Blues Brothers, Joe Cocker, Eric Clapton, John Lee Hooker, The Doobie Brothers, Dire Straits, the Rolling Stones, Rod Stewart, Golden Earring, UB40, de Dijk, Chicago en vele vele anderen.

Ontstaan als geintje ergens in 1994 vanuit het idee om tijdens een personeelsfeest een aantal collega’s op te laten treden. Na diverse wisselingen van bandleden speelt de Blue Finger Connection inmiddels al weer sinds 2009 in de huidige bezetting.

De blazers sectie geeft extra kleur en mogelijkheden aan deze unieke band, door net even wat andere arrangementen en wendingen te verwerken in de vertolkte nummers. De band heeft door de jaren heen heel wat podiumervaring opgedaan tijdens kleine, middelgrote en grote evenementen in zowel binnen- als buitenland, heeft de nodige bruiloften, dorpsfeesten en personeelsfeesten in muzikale zin mogen opluisteren en heeft zelfs nog in het voorprogramma van Normaal gestaan.
Datum & tijd
29 December 2018
20:00 - 02:00
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261 DC Kampen
Contact
't Ukien
038-4691502
www.ukien.nl
info@ukien.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media