Op 4 november verzorgt de Schola Cantorum Campensis onder leiding van Ditty van den Berg weer een gregoriaanse vesper in de Buitenkerk te Kampen (Buitennieuwstraat). De vesper begint om 16.30 uur. Deze vespers hebben zich inmiddels een vaste plaats in de Buitenkerk verworven, en het is mooi dat velen de weg daarnaartoe hebben gevonden. En zoals iemand van hen zei: het is mooi dat ‘verschillende gezindten’ eraan meewerken en er op af komen.

Inderdaad bestaat de schola uit katholieken en protestanten, en ook kunnen allerlei protestanten de schoonheid van het gregoriaans en van de katholieke traditie waarderen. Met hartelijke toestemming van eerst pastoor Boogers en nu pastoor Huitink mag de protestantse theoloog Riemer Roukema een overweging bij de gelezen Bijbeltekst houden.

Op 4 november bestaat de lezing uit het begin van de eerste brief van Petrus (1:3-5). Uit het lustrumconcert van de schola op 29 september is gebleken dat zij een uitstekend niveau heeft bereikt. Er zijn dus diverse redenen om weer of voor het eerst erheen te gaan. Wees welkom!
Datum & tijd
04 November 2018
16:30 - 17:30
Adres
Buitenkerk
Buitennieuwstraat 101
8261AT Kampen
Contact
ME Terpstra-Kaljouw
038 3317593
http://www.scholacc.nl
meterpstra67@gmail.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media