Op zaterdag 10 November geeft organist Evert van de Veen een feestelijk orgelconcert in de Bovenkerk te Kampen. Tijdens dit concert zal hij koraalbewerkingen spelen van Kamper organisten.

KAMPER ORGANISTEN

Kampen heeft een rijke historie op het gebied van orgelmuziek en van organisten. Dat bracht Evert van de Veen op het idee om een concertprogramma samen te stellen met koraalbewerkingen van organisten die in verschillende kerken in Kampen werkzaam zijn geweest of dat nog zijn.

Op 10 november zal Evert van de Veen koraalbewerkingen ten gehore brengen van Klaas Jan Mulder (Nieuwe kerk) Willem Hendrik Zwart (Bovenkerk) Gradus Wendt (Bovenkerk) Piet Zwart (Burgwalkerk) Jan Zwanepol (Westerkerk) Harry Hamer (Nieuwe kerk) en Ab Weegenaar (Bovenkerk). De eerste en de laatste koraalbewerking die tijdens dit concert zullen klinken zullen worden afgesloten met samenzang.

Het concert van 10 November
De voorverkoop om plaatsen te reserveren voor het concert van 10 november is reeds van start gegaan. Voor informatie over de voorverkoop zie www.evertvandeveen.nl. U kunt ook reserveren via tel. nr. 0342-475397 of 06-27441103. De aanvang van het concert is om 20.00 uur. De deuren van de Bovenkerk gaan om 19.30 uur open.
Datum & tijd
10 November 2018
20:00 - 21:15
Adres
Bovenkerk Kampen
Koornmarkt 28
861 JX Kampen
Contact
Evert Van De Veen
0627441103
www.evertvandeveen.nl
info@evertvandeveen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media