Top cellist Dale Henderson, initiatiefnemer van het wereldwijde project Bach in the Subways, komt naar Kampen. Op zaterdag 3 november speelt de New Yorker de Bach Suites in De Eenhoorn. Het concert begint om 15.00 uur en is gratis te bezoeken.

Dale Henderson begon op vijf-jarige leeftijd met het spelen van cello en treedt inmiddels op over de hele wereld. In 2010 startte hij Bach in the Subways in New York. Wat aanvankelijk begon als een klein solo-project, bedoeld om klassieke muziek naar een nieuw publiek te brengen, bloeide uit tot een wereldwijde muziekbeweging in steden als Los Angeles, Budapest en Seattle, en waar Kampen inmiddels ook al enkele jaren aan deelneemt. Dit project is een samenwerking van De Eenhoorn, Quintus en de Stadsgehoorzaal.

Op vrijdag 2 november geeft de cellist tevens een masterclass aan enkele talenten van Quintus. De masterclass begint om 16.00 uur in Quintus. Belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken en luisteren.
Datum & tijd
03 November 2018
15:00 - 16:00
Adres
De Eenhoorn Koffie & Thee
Oudestraat 103
8261 CJ Kampen
Contact
Hetty Saris
038 33 71 200
www.quintuskampen.nl
h.saris@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media