Wat ligt de Burgel er deze gure najaarsavonden prachtig bij met de pittoreske bruggetjes en gezellige lampjes die weerspiegelen in het water. Een nostalgisch beeld waarin een oud feest als Sint Maarten heel mooi uit de verf komt!

Na het grote succes van de afgelopen jaar organiseert Kampen Marketing dit jaar weer Sint Maarten in de Binnenstad! Speciaal voor kinderen in de binnenstad en andere kinderen die graag mee willen doen. Maandag 11 november van 18:00 uur tot 20:00 uur gaat het weer gebeuren!

Let op: dit jaar verzamelen we bij de Muziektempel op de Nieuwe Markt. Daarna kan iedereen zelf de route gaan lopen. De kinderen komen met (eigengemaakte) lampions langs de deuren, zingen Sint Maarten liedjes en ontvangen vervolgens wat lekkers als beloning!

Voor alle informatie voor lopers en deelenmers kijk op Faebook bij het evenement: Sint Maarten in de binnenstad. Samen maken we er een prachtige avond van in onze mooie Kamper binnenstad!

Kom 11 november dus om 18:00 uur naar Sint Maarten in de binnenstad!

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media