Wil je leren boekbinden of je kennis op dit gebied uitbreiden? Dan ben je van harte welkom op het Grafisch Atelier Kampen. Onder deskundige begeleiding van Hans van Waard leer je verschillende technieken, van eenvoudige bindwijzen tot het uitvoeren van luxe bindwijzen. Ook het herstellen van boeken en het binden van eigen werk behoort tot de mogelijkheden. 'Ongebonden binden' houdt in dat u vanaf 31 oktober op de woensdagmiddagen vrij kunt binnen lopen en niet bent ‘gebonden’ aan een vast lesschema. Ongeacht uw ervaring en die van medecursisten kunt deelnemen aan de cursus momenten.

Wat: Cursus Boekbinden
Locatie: Stichting Grafisch Atelier, Hofstraat 78
Wanneer: Iedere woensdagmiddagen (tijdens schoolvakanties zijn wij gesloten)
Tijd: 13.30-16.30 uur
Aantal deelnemers: max 5 personen
Kosten: € 110,00 voor een vijfrittenkaart, prijs is incl. basismateriaal
Aanmelden: aanmelden kan door een mail te sturen naar info@grafisch-atelier.nl, t.a.v. Hans van Waard of op telefoonnummer 06 12 79 26 30 (tussen 19.00 - 21.00 uur)

Tevens is het mogelijk om uw boeken te (laten) herstellen. Dus lijden uw boeken een bandeloos leven, springen zij uit de band of wilt u graag weten waar de kneep zit, neemt u dan gerust contact op met de ‘Stadsboekbinder van Kampen’!

Stichting Grafisch Atelier Kampen, opgericht in 1983, beheert een goed uitgeruste werkplaats waar onder andere de ambachtelijke grafische technieken zeefdruk, hoogdruk, diepdruk en steendruk worden beoefend. Tegen een vergoeding kunnen kunstenaars en vakmensen die deze technieken beheersen gebruik maken van onze faciliteiten. Tevens verzorgt Stichting Grafisch Atelier Kampen Workshops en cursussen in diverse druktechnieken. De ruime en sfeervolle werkplaatsen, evenals een eigen Grafiekwinkel, van het Atelier zijn gevestigd in het voormalige stadskantoor van Kanis & Gunnik aan de hofstraat 78 Kampen. Loop gerust eens binnen! Onze openingstijden zijn:

Dinsdag: 13.00 – 16.30 uur
Woensdag: 13.00 – 16.30 uur
Vrijdag: 13.00 – 16.30 uur
of kijk op www.grafisch-atelier.nl
Datum & tijd
31 October 2018
13:30 - 16:30
Adres
Stichting Grafisch Atelier Kampen
Hofstraat 78
8261 BB Kampen
Contact
Hans van Waard
06 12 79 26 30
www.grafisch-atelier.nl
info@grafisch-atelier.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media