Kunstenaar en docent Damian Kapojos maakt beeldhouwwerken met heel uiteenlopende materialen zoals klei, hout, purschuim, piepschuim en textiel. Tijdens de boeiende workshop Sculptuur Maken maak je kennis met deze materialen en ga je zelf een beeld maken onder leiding van Damian. Je hoeft hiervoor geen ervaring met beeldhouwen te hebben.

Aan de hand van het thema van zijn eigen werk en voorbeelden uit de kunstgeschiedenis ga je aan de slag met een duidelijke opdracht en helpt Damian je stapsgewijs met het ruimtelijk vormgeven van je idee. Deze kennismakingsworkshop is geschikt voor alle niveaus en voor iedereen die interesse heeft in ruimtelijk vormgeven. De prijs van de workshop is €30 p.p., inclusief materiaalkosten. De eerste aanmeldingen stromen al binnen. Wil je zeker zijn van een plekje, schrijf je dan in via www.quintuskampen.nl.

Meer over Damian
Damian Kapojos is opgeleid in Nederland én aan the Royal College of Art in Londen. Hij exposeert momenteel o.a in het CODA Museum Apeldoorn en won afgelopen jaar in Leiden De Frans de Witprijs, toegekend door de vakjury voor zijn werk ‘the starship Affliction’.
Datum & tijd
19 December 2018
19:00 - 22:00
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media