In december geeft Lucas Kramer acht sfeervolle kerstconcerten. Op 9 december is Lucas samen met zijn band en strijkers-kwartet in de mooie Nieuwe Kerk te Kampen. Lucas neemt de bezoekers tijdens dit concert mee op een muzikale reis door het prachtige kerstverhaal.

Het kerstverhaal dat begint bij Maria en de aankondiging van haar zwangerschap. De reis van Maria en Jozef naar Bethlehem, de geboorte van Jezus in de stal. De herders, de engelen. Het ‘Gloria, in Excelsis Deo’.

Het worden bijzondere avonden. Ook Pearl Jozefzoon gaat mee op tour. Lucas en Pearl zullen beiden diverse solo’s zingen. Daarnaast brengen zij enkele duetten ten gehore. En er is natuurlijk ruimte voor samenzang.

Kaarten à € 10 zijn te reserveren via www.zingenindekerk.nl/lucas

Kerst met Lucas Kramer, 9 december, Nieuwe Kerk, Kampen
Aanvang: 20:00 uur
Datum & tijd
09 December 2018
20:00 - 21:45
Adres
Nieuwe Kerk
Broederweg 34
8261 GT Kampen
Contact
M. Duijf
0623974392
www.zingenindekerk.nl/lucas
lucaskramer1@gmail.com
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media