In de sfeervolle Buitenkerk, bij de levensechte kerststal vindt een uniek evenement plaats voor het hele gezin!
Om 9.30 uur (inloop vanaf 9.15u) start de ochtend met een ontbijt, maar het is ook mogelijk om om 10.30 uur aan te sluiten bij de A-meezing Kerstexperience van HYKANON (bekend van 'The HYKANON Passion').

Tijdens het ontbijt is er uiteraard ook gedacht aan de kinderen en tijdens de A-meezing Kerstexperience is er crèche. Na afloop is er ruimte om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, thee of ranja.
Tijdens de A-meezing Kerstexperience zullen enkele teksten worden afgewisseld door luisterliederen, maar bovenal veel bekende kerstliederen en bent u van harte welkom om mee te zingen.

Aanmelden voor het ontbijt is gewenst en kan tot 18 december a.s. bij Corrie Evers, tel. 3318924 of martienevers@home.nl
Zowel het ontbijt als de A-meezing Kerstexperience zijn gratis toegankelijk. Na afloop is er een collecte ter bestrijding van de kosten.
Datum & tijd
25 December 2018
09:30 - 11:30
Adres
Buitenkerk Kampen
Buiten Nieuwstraat 101
8261 AT Kampen
Contact
Elise de Vroome en Corrie Evers
038-3318924
www.hykanon.nl
elisedevroome@hotmail.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media