Samen ontdekken hoe swingend de contrabas kan zijn: daar draait het allemaal om in deze kinderworkshop ‘Oh dennenboom, wat speelt die contrabas wonderschoon!’ tijdens de Quintus Kunstmiddag op zaterdag 8 december.

De contrabas is het oudere broertje van de basgitaar en het grootste en zwaarst klinkende instrument uit de strijkersfamilie. De bas is belangrijk in een heleboel muzieksoorten. Het legt een stevige bodem en geeft ritme. Het instrument zelf is groot en imposant, maar met aangepaste maten ook zeer geschikt voor de jongere doelgroep. Daarom deze vrolijke kinderworkshop contrabas voor de leeftijd van circa 8 tot en met 12 jaar. Ben je iets ouder maar wil je toch graag meedoen? Dat mag!

Om in de sfeer te blijven, gaan we aan de slag met het kerstrepertoire. Ervaring is niet nodig en voor de instrumenten wordt gezorgd. Aan het einde van de workshop speel jij al een nummer op de contrabas en ontdek je hoe swingend dit bijzondere instrument nu eigenlijk is. De kosten zijn €7,50 p.p. Wil je verzekerd zijn van een plekje, schrijf je dan snel in via www.quintuskampen.nl.
Datum & tijd
08 December 2018
14:00 - 15:00
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media