Christmas is coming! Al bedacht hoe je dit jaar de kersttafel wil stylen? Laat je inspireren door Cora Schrijver, eigenaar van Cora Schrijver – Bloem en Styling en specialist in unieke styling, design en decoratie voor bruiloften en events (www.realloveweddings.nl).

Deze Quintus Kunstmiddag workshop begint met een stukje theorie over compositie, kleurgebruik en etiquette. Vervolgens ga je natuurlijk zelf aan de slag met een scala aan verschillende materialen en items die Cora Schrijver uit haar eigen collectie meeneemt en niet mogen ontbreken op jouw kersttafel! Maar ze geeft ook tips over het zoveel mogelijk gebruiken van middelen en spullen die je waarschijnlijk al hebt. Heb je zelf leuke items die niet mogen ontbreken op jouw kersttafel, neem ze mee! Cora vertelt je hoe je deze het beste kan stylen! Met alle tips, DIY's, voorbeelden & ideetjes wordt jouw kersttafel dit jaar mooier dan ooit!

Deze Kunstmiddag decemberworkshop is voor volwassenen (vanaf 16 jr), duurt van 14.00 tot 16.00 uur en kost €7,50 p.p. + €2,50 materiaalkosten. Er is plek voor maximaal 10 tot 12 deelnemers dus schrijf je snel in via quintuskampen.nl om zeker te zijn van een plekje!
Datum & tijd
08 December 2018
14:00 - 16:00
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media