Renée Lamboo (33) is journalist, runt PorteRenee.nl en woont samen met haar twee kinderen en man in een huis dat over tien jaar volledig hypotheekvrij is. Haar auto is klein en zit vol deuken, maar is wel afbetaald. Ze hoeft maar drie dagen in de week te werken omdat haar vaste lasten laag zijn. Renée heeft daarom tijd voor leuke dingen. Ze probeert haar lezer met het boek Duur Huis, Nooit Thuis anders naar geld te laten kijken.

Stop met zinloze uitgaven en gebruik geld om je leven leuker te maken. Kom kijken en luisteren naar de tips van (porterenee.nl) Renée Lamboo!

Reserveer bijtijds je kaarten, want vol=vol!

Bieb-leden: € 5
Niet-leden: € 7,50
Inclusief gratis pauzedrankje

Kaartverkoop: https://www.bibliotheekkampen.nl/activiteiten/441-duur-huis-nooit-thuis-reken-af-met-al-die-vaste-lasten-en-kies-voor-vrijheid
Datum & tijd
15 January 2019
20:00 - 21:45
Adres
de Bibliotheek Kampen / Stadskazerne
Oudestraat 206
8261CA Kampen
Contact
Dieuke Boogaard
038-3312101
https://www.bibliotheekkampen.nl/activiteiten/441-duur-huis-nooit-thuis-reken-af-met-al-die-vaste-lasten-en-kies-voor-vrijheid
klantenservice@bibliotheekkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media