Amateurverenigingen draaien grotendeels op vrijwilligers. Dan kan het handig zijn om eens een kijkje te nemen in de keuken bij de buren en kennis uit te wisselen. In de gemoedelijke setting van Café Paatje in de Stadskazerne vertellen vertegenwoordigers uit het culturele veld over hún aanpak en ervaringen rondom thema's als PR, financiën, vrijwilligersinzet of bestuurlijke onderwerpen.

Tijdens het Uurtje Cultuurtje op DONDERDAG 17 JANUARI wisselen we ervaringen uit over het thema 'FINANCIËN, HOE DOE JIJ DAT?' Te gast zijn o.a. Luthine Posthuma van Kavóca en Jan Kiel van Zeemanskoor de Ketel Binken. Leden van alle plaatselijke verenigingen maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen.

Vanaf 18.30 uur staat de koffie/thee klaar. Aanvang is 19.00 uur. We eindigen strikt om 20.00 uur om bezoekers de gelegenheid te geven eventuele repetities of vergaderingen bij te wonen. Aanmelden is niet nodig. Gratis entree.

Uurtje Cultuurtje is een initiatief van CultuurContact en wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.
Datum & tijd
17 January 2019
19:00 - 20:00
Adres
Stadskazerne - café Paatje
Oudestraat 216
8261CA Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media