Filmpje pakken bij de buren? Lekker knus neerploffen met een hapje en een drankje in één van de prachtige huiskamers in de binnenstad van Kampen en genieten van twee mooie filmhuisfilms?

Dat kan op zaterdag 2 februari tijdens het Kamper Huiskamer Festival. Dit unieke evenement wordt voor de tweede keer georganiseerd door Lions Kampen. Voor een goed doel, Goud voor Oud in Kampen, stellen ca. 15 bewoners van de binnenstad belangeloos hun huiskamers ter beschikking.
Met de opbrengst van deze avond wordt een dagje uit georganiseerd voor eenzame ouderen uit Kampen en IJsselmuiden. Dit jaar konden al 90 eenzame ouderen genieten van een bootreisje op de Veerman van Kampen en het streven is om komend jaar zeker 200 ouderen een mooie dag te bezorgen.

De avond wordt afgesloten bij Het Gouden Hart aan de Koornmarkt, waar nagepraat zal worden over deze bijzondere avond.

Meld je snel aan!

Kosten: € 25,- per persoon

Tickets verkrijgbaar: mail naar lionskampen@outlook.com, Whatsapp naar 06-12023501 of via de QR code op de flyers/posters in de winkels


Datum & tijd
02 February 2019
19:00 - 23:00
Adres
In 15 verschillende huiskamers in de gemeente Kampen.
ntb ntb
ntb Kampen
Contact
Irene Homan
06-12023501
www.kampen.lions.nl
lionskampen@outlook.com
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media