Op dinsdagavond 22 januari 2019 om 20.00 uur (inloop 19.45 uur) vindt een Dialoog-avond 'Opvoeden, waarom eigenlijk?' plaats in Museum Huys der Kunsten. Midden in de expositie 'Onze Teun', samengesteld door kunstenaarskoppel Gera Baas en Timon Schellingerhout rond hun vierjarige zoon Teun. In deze inspirerende omgeving organiseert Museum Huys der Kunsten samen met de nieuwe stichting 'Ont-moet' een Dialoog-avond over opvoeden. Een avond waar we vooral willen luisteren naar elkaar. Want luisteren opent perspectief. Luisteren ontspant en maakt creatief.

Om te kunnen autorijden heb je een rijbewijs nodig. Voor je werk heb je diploma's nodig. Maar wat heb je nodig om te kunnen opvoeden? Iedere opvoeder weet dat dat niet vanzelf gaat! Maar met wie praat je er over? Wie neemt er de tijd om eens echt naar je vragen te luisteren? Zonder direct met allerlei oplossingen en adviezen te komen? In dat gesprek ontwikkelt zich een dialoog waarin we zonder oordelen, vanuit respect voor en acceptatie van ieders levensbeschouwing, samen bouwen aan een bewuste opvoeding.
Het gesprek vindt plaats onder begeleiding van Gert Zomer. Gert heeft jarenlange ervaring als geestelijk begeleider. Hij heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd als coach en teamcoach. Op een ontspannen manier weet hij een open en inspirerende sfeer te creëren, waarin een mens zich gezien en gekend voelt. Hij luistert 'mensen tevoorschijn'.

De dialoog-avond vindt plaats op dinsdag 22 januari 2019 om 20.00 uur (inloop 19.45 uur) in Museum Huys der Kunsten aan de Voorstraat 20. U kunt zich aanmelden via g.zomer@kpnmail.nl. De kosten zijn € 10,00 per persoon.
De tentoonstelling 'Onze Teun' is tot en met 9 februari gratis te bezichtigen op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Museum Huys der Kunsten bevindt zich aan de Voorstraat 20. Meer informatie vindt u op www.huysderkunsten.nl.

https://www.facebook.com/events/1853300578131923/
Datum & tijd
22 January 2019
20:00 - 21:30
Adres
Museum Huys der Kunsten
Voorstraat 20
8261 HS Kampen
Contact
Gert Zomer
06-3611942
www.huysderkunsten.nl
g.zomer@kpnmail.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media