FILMZONDAG BIJ FILMHUIS KAMPEN ROND HET THEMA VRIENDSCHAP.

Op zondag 27 januari heeft Filmhuis Kampen een mooi filmprogramma samengesteld rond het thema Vriendschap. Wat gaan we deze zondag doen?

De deuren van de Stadsgehoorzaal gaan om 10.30 uur open en om 11.00 begint de eerste film: Das Schweigende Klassenzimmer’ uit 2018. (Drama)
Waargebeurd verhaal. Het is 1956 en tijdens een bezoek aan een bioscoop in West Berlijn zien de Oost-Duitse scholieren Theo en Kurt schokkende beelden over de Hongaarse opstand in Boedapest. Terug in Stalinstadt willen ze een gebaar maken uit solidariteit met de gevallen slachtoffers en tijdens een les houden ze allen een minuut stilte. Dit veroorzaakt flink wat onrust en als dit ter ore komt van het ministerie van Onderwijs wordt het als een contrarevolutionaire daad beschouwd met verstrekkende gevolgen voor de scholieren. KIJKWIJZER 12 JAAR.

Na deze film staat er rond 13.15 uur in de salon een luxe lunch voor ons klaar met rijk belegde broodjes, vers fruit, soep, een warme snack en diverse soorten drankjes.
Met een volle buik en nieuwe zin gaan we om 14.30 uur kijken naar de film ‘Perfetti Sconosciutti’ uit 2016. (Komedie/drama)
Zeven goede vrienden (drie koppels en een vrijgezel) komen samen voor een etentje. Ze besluiten als spelletje om hun mobiele telefoons op tafel te leggen en elk tekstberichtje dat ze ontvangen onmiddellijk te delen met hun tafelgenoten om te bewijzen dat ze niks voor elkaar verborgen houden. Hoe verder de avond vordert worden er meer en meer geheimen aan elkaar onthuld waardoor ze tot de ontdekking komen dat ze minder van elkaar wisten dan gedacht. KIJKWIJZER ALLE LEEFTIJDEN.

Na een pauze van 20 minuten (dit drankje is op eigen kosten) gaan we om 15.55 uur verder met het 2e deel van de film ‘Perfetti Sconosciutti’. Om 16.30 uur is deze mooie filmzondag ten einde.

Kosten €29,50 voor de gehele filmzondag inclusief een heerlijke lunch.

Reserveren kan tot 25 januari via de reserveringslink op de website van www.stadsgehoorzaalkampen.nl

Meer info: www.filmhuiskampen.nl
Datum & tijd
27 January 2019
10:45 - 16:30
Adres
FILMHUIS KAMPEN
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Filmhuis Kampen
038-3317373
www.stadsgehoorzaalkampen.nl
pr@filmhuiskampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media