Filmzondag Vriendschap - Filmhuis Kampen
Filmzondag: twee films en een heerlijke lunch

Filmzondag
Het Filmhuis Kampen heeft een mooi filmprogramma samengesteld rond het thema Vriendschap.

Das Schweigende Klassenzimmer; 2018. (Drama)
Het is 1956 en tijdens een bezoek aan een bioscoop in West Berlijn zien de Oost-Duitse scholieren Theo en Kurt schokkende beelden over de Hongaarse opstand in Boedapest. Terug in Stalinstadt willen ze een gebaar maken uit solidariteit met de gevallen slachtoffers en tijdens een les houden ze allen een minuut stilte. Dit veroorzaakt flink wat onrust en als dit ter ore komt van het ministerie van Onderwijs wordt het als een contrarevolutionaire daad beschouwd met verstrekkende gevolgen voor de scholieren.

Perfetti Sconosciutti; 2016. (Komedie/Drama)
Zeven goede vrienden (drie koppels en een vrijgezel) komen samen voor een etentje. Ze besluiten als spelletje om hun mobiele telefoons op tafel te leggen en elk tekstberichtje dat ze ontvangen onmiddellijk te delen met hun tafelgenoten om te bewijzen dat ze niks voor elkaar verborgen houden. Hoe verder de avond vordert worden er meer en meer geheimen aan elkaar onthuld waardoor ze tot de ontdekking komen dat ze minder van elkaar wisten dan gedacht.

Programma
De deuren van de Stadsgehoorzaal gaan om 10.30 uur open en om 11.00 begint de eerste film. Rond 13.15 uur staat er in de salon een luxe lunch klaar met rijk belegde broodjes, vers fruit, soep, een warme snack en diverse soorten drankjes. Om 14.30 uur start de tweede film.

Kosten
€29,50 voor de gehele filmzondag inclusief lunch.
Reserveren kan tot 24 januari 10.00 UUR!
Datum & tijd
27 January 2019
11:00 - 16:30
Adres
FILMHUIS KAMPEN
BURGWAL 84
8261 ES KAMPEN
Contact
FILMHUIS KAMPEN
038 331 73 73
https://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/filmzondag-vriendschap-filmhuis-kampen/
pr@filmhuiskampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media