Wie weet Kampen te vangen in de mooiste woorden? Wie is... De Derde Dichter?

Op donderdag 31 januari, de Nationale Gedichtendag 2019, wordt bekend gemaakt wie de opvolg(st)er wordt van de huidige Stadsdichter, Ilja Albers en haar voorganger Bas Nijhof.

Wie wordt...De Derde Dichter?

Dit serieuze vraagstuk zal op een bijzondere manier worden ontrafeld door een even zozeer bijzonder serieus duo... Wie? Helaas, daarover kunnen wij momenteel geen uitspraken doen... Rara, wat staat de aanwezigen te wachten? Eén ding is zeker: Het wordt een bijzonder leuke avond waar je bij wilt zijn!

Locatie:

Café Paatje, 1e etage in De Stadskazerne 
Tijd: 20.00 uur
Entree: Gratis

Van 19 januari tot en met 23 februari 2019 is in de Nicolaas Plompzaal in de Stadskazerne de expositie ‘Liefde voor letters’ te bezichtigen. Letters vormen woorden, woorden maken een gedicht en zo past deze Stadsdichterverkiezing perfect bij deze expositie van het Stadsarchief Kampen.

Datum & tijd
31 January 2019
20:00 - 21:45
Adres
Cafe Paatje
Oudestraat 216
8261 CA Kampen
Contact
Dieuke Boogaard

https://www.bibliotheekkampen.nl/
info@bibliotheekkampen.nl
Doelgroep
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Toegang
Gratis
Soort evenement
Evenement
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media