πŸ‘ͺ Ben je op zoek naar jouw voorouders en weet je niet hoe je moet beginnen? Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van jouw stamboom? Of heb je andere vragen over stamboomonderzoek? Kom dan naar de inloopochtend in het Informatiecentrum van het Stadsarchief.

πŸ“œWe helpen je graag (op weg) bij het onderzoek naar jouw (familie)- geschiedenis.

πŸ“Iedere eerste zaterdag van de maand zijn er vrijwilligers van de Historische vereniging voor de IJsseldelta 'Jan van Arkel' en van de Genealogische Vereniging in het Informatiecentrum van het Stadsarchief Kampen. Om je te helpen bij het onderzoek naar jouw familiegeschiedenis.

πŸ“œ Krijg uitleg over hoe je kunt zoeken naar gegevens op het internet en in de verschillende archieven.
πŸ“œ Krijg bijvoorbeeld uitleg over de eerste bronnen die je bij stamboomonderzoek tegenkomt, zoals bevolkingsregisters, burgerlijke stand en kerkelijke doop- trouw- en begraafboeken.
Datum & tijd
02 February 2019
10:00 - 13:00
Adres
Stadsarchief Kampen
Oudestraat 216-C
8261 CA Kampen
Contact
Historische vereniging Jan van Arkel

www.hvjanvanarkel.nl
info@hvjanvanarkel.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. Β© 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media