Het weekend van 25, 26 en 27 januari vindt het Nationaal Theaterweekend plaats. Voor slechts €10,- geniet je van een mooie voorstelling in de Stadsgehoorzaal. 

Vrijdag 25 januari - Soul Train Dance Party 
Na de populaire SoulPowerParties werpt Soul&Bliss XL zich vol energie op een nieuw Soulfeest. Als inspiratie nemen zij de wereldberoemde Soul Train Show uit Amerika waarbij alles draait om de echte soulsound inclusief dansen, chillen en fun! Check in op Station Stadsgehoorzaal Kampen en ‘Jump that train!’ Met de twaalfkoppige Soul&Bliss XL aan het stuur dendert deze soultrain dwars door de beste Soulmuziek. Mis hem niet en laat je meevoeren! 
Aanvang 21.00 uur 


Zaterdag 26 januari - Theaterweekend Festival - Club Teatro 
Tijdens het theaterweekend opent Club Teatro haar deuren en ontmoet je elkaar in de wereld van theater, muziek en performance. Er zijn verschillende kleine en korte voorstellingen op bijzondere locaties in en rond ons theater. Van bar, tot salon, van kerk tot kleedkamer. Verrassend en intiem, je kunt de spelers bijna aanraken!  
Club Teatro biedt niet alleen aan gerenommeerde gezelschappen een speelplek maar ook aan nieuwe makers uit de regio. Kom en ontdek Club Teatro! 
Aanvang 20.15 uur 

Zondag 27 januari - Quatro Ventos 
Warme Portugese klanken op deze zondagmiddag in onze sfeervolle oude foyer. Voorman Emanuel Pessanha boekt met zijn fadokwartet internationale successen. Vandaag komen ze naar Kampen. Wij denken dat de zon doorbreekt! 
Aanvang 15.30 uur 

Backstage
Op vrijdag en zaterdag is het mogelijk om een backstage tour te krijgen in ons theater! Geef je op door een e-mail te sturen naar info@stadsgehoorzaalkampen.nl.

Heeft u een VIP kaart van de BankGiroLoterij? Dan kunt u de kaarten alleen telefonisch bij onze kassa bestellen (038-3317373 op werkdagen geopend van 10-16 uur) 

Kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl 

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media