"Team de Flierefluiters van Samenloop voor Hoop" organiseert:

Op 14 februari 2019, Valentijnsdag, zal de band Suit Up! uit Dronten een heus benefietconcert geven met als doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF.

De grote zaal zal door de band omgetoverd worden tot gezelligste kroeg van Nederland!

Op deze avond komen feest, liefde, ontroering, plezier, zingen en dansen op een unieke manier samen! Met zijn alle hebben we één doel ‘VIER HET LEVEN!’

Suit Up!

Suit Up! is een feestband uit Dronten. Met passie en overgave spelen de jonge enthousiaste heren van Suit Up! talloze schuurfeesten, tentfeesten, en poppodia plat!

Suit Up! speelt keiharde rockclassics, hollandse meezingers en alles wat daar tussen zit, als het maar aanzet tot één ding: GEKKIGHEID! Suit Up! gaat door totdat je geen stem meer over hebt, je zolen versleten zijn en je schoenen nog weken stinken naar verschraald bier!

Dit valentijns spektakel wil je niet missen!
Datum & tijd
14 February 2019
20:00 - 01:00
Adres
Music Club Kampen
Flevoweg 90
8265PL Kampen
Contact
Jorita Meuleman
+31652518611
https://musicclubkampen.nl/agenda/2018/benefietconcert-vier-het-leven
info@musicclubkampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media