Goed nieuws voor de liefhebbers van Crazy Pianos. Vanwege de fantastische sfeer tijdens de uitverkochte editie vorig jaar, komen de topmuzikanten zaterdag 2 maart 2019 terug naar de Music Club. Met twee knalrode vleugels, saxofonist en drummer belooft het opnieuw een spectaculaire show te worden. De pianobar is al meer dan 20 jaar een topattractie in Scheveningen. Iedere avond zetten de Crazy Pianisten hier de tent op z’n kop.

Aan de entourage en het decor is veel aandacht besteed. Je waant je in een echte pianobar. Tijdens de show zullen de pianisten de zaal volledig op zijn kop zetten met diverse acts achter, op en onder de rode piano’s.

Zin in een spetterende rollercoaster van piano-entertainment? Het internationale muziekconcept Crazy Pianos staat met een hoogwaardige show en veel nieuwe en swingende songs van artiesten van binnenlandse en buitenlandse bodem. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens deze zinderende muziekavond. Stilzitten is onmogelijk. Wees er snel bij want vorig jaar was het optreden in Music Club Kampen nog uitverkocht.
Datum & tijd
02 March 2019
21:30 - 00:00
Adres
Music Club Kampen
Flevoweg 90
8265PL Kampen
Contact
Jorita Meuleman

https://musicclubkampen.nl/agenda/2018/crazy-pianos
info@musicclubkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media