Verras jouw Valentijn dit jaar met een wel heel originele liefdesverklaring! Op Valentijnsdag organiseert Quintus een creatieve workshop Zentangle waarbij je in korte tijd de fijne kneepjes van het Zentangle tekenen onder de knie krijgt.

Zentangle is een samenvoeging van ‘Zen’, een vorm van boeddhisme die de nadruk legt op concentratie-meditatie en ‘Tangle’ dat is afgeleid van ‘wirwar’ of ‘knoop’. En dat is precies wat dit soort tekeningen laten zien; een wirwar van lijnen die soms ‘in de knoop’ lijken te zitten. Door de herhaling van eenvoudige lijnen en patronen heeft deze tekenvorm een meditatieve werking en creëer je ontspannen, abstracte kunst.

Voor deze workshop hoef je dus niet te kunnen tekenen of heel creatief te zijn. Concentreer je op het tekenen van de afzonderlijke lijnen, die als vanzelf veranderen in decoratieve patronen. De workshop is voor kinderen (vanaf 9 jaar), jongeren en volwassenen en kost €7,50 p.p.

Meer informatie of inschrijven: www.quintuskampen.nl.
Datum & tijd
14 February 2019
15:45 - 17:15
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media