Museum De Pont en het Textielmuseum in Tilburg, het Europees Keramisch Werk Centrum in Oisterwijk én het Dordrechts Museum in – uiteraard! – Dordrecht. Dat zijn de bestemmingen van de Quintus Cultuurreis 2019 op zaterdag 23 maart. Wie mee wil, kan zich inschrijven tot en met vrijdag 1 maart via het inschrijfformulier op www.quintuskampen.nl of bij de balie van het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 in Kampen.

Kosten
De kosten voor de Quintus Cultuurreis bedragen €49,50 p.p. Hierbij inbegrepen zijn het vervoer per touringcar, koffie/thee op de heenreis, een lunchpakket en een eenvoudig diner. De toegang tot de musea zijn niet bij de prijs inbegrepen omdat hier de Museumkaart geldig is (www.museumkaart.nl). Let op: de museumkaart is niet geldig voor het EKWC, de entree bedraagt €14,50. Deelnemers kunnen op het aanmeldingsformulier aangeven dat ze het EKWC willen bezoeken en betalen dan €64,00. Kijk voor uitgebreide informatie en het programma op www.quintuskampen.nl.

08:30 uur vertrek Quintus (tussenstop) a EKWC | Optie
11:20 uur aankomst De Pont (bus rijdt daarna terug naar EKWC)
12:15 uur vertrek EKWC naar De Pont (De Pont en Textielmuseum liggen op loopafstand van elkaar)
14:30 uur vertrek Dordrecht
17:15 uur Diner in Dordrecht
18:30 uur vertrek Dordrecht - Kampen
20:30 uur aankomst Quintus

Kijk voor uitgebreide informatie op www.quintuskampen.nl.
Datum & tijd
23 March 2019
08:30 - 20:30
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media