Voor het eerst in Kampen, kump det zien: Pubkwis op zien Kampers!

Een avondvullende kwis in het teken van ons mooie Kamper dialect! Op dinsdagavond 11 juni in De Stadskazerne. Of je nu alleen komt, met zijn tweeën of al een team van maximaal 5 personen samengesteld hebt. Iedereen is van harte welkom. Meld je aan voor 10 maart en doe mee! Reserveer jouw plekje hier: https://www.bibliotheekkampen.nl/agenda/520-pubkwis-op-zien-kampers. De kosten zijn slechts € 2 per persoon. Een avondvullende kwis in het teken van ons mooie Kamper dialect! 

Uiteraard praten we de hele avond Kampers. Deelnemers krijgen een korte uitleg over de schrijfwijze in het Kampers en proberen dan de juiste antwoorden te vinden op de vragen over Kamper liedjes; plekjes; gezegdes en woorden in het Kampers; namen van boektitels en vragen over de geschiedenis van Kampen.

Er is muziek van Jac Ruiten en een verhalenverteller. Kortom het wordt een gezellige avond ter ere van ons mooie Kamper taaltien. Want det mooie Kamper taaltien mag nooit verleuren gaon. Döörumme is zo’n aovend met mekare speulenderwies Kampers skrieven en praoten ätstikke goed.

Deze pubquiz is een initiatief van de Bibliotheek Kampen, de Historische vereniging voor de IJsseldelta Jan van Arkel en het Stadsarchief Kampen. 

Praktische informatie:

Dinsdag 11 juni (vanaf 19.30 uur) 
In de Johan van Mulkenzaal, 2e etage in de Stadskazerne
Dat doe je via deze link

Datum & tijd
11 June 2019
19:30 - 21:30
Adres
De Stadskazerne
Oudestraat 216
8261 CA Kampen
Contact
Bibliotheek Kampen

www.bibliotheekkampen.nl
info@bibliotheekkampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Marketing is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media