In deze workshop bij Quintus maak je een eigen harmonicaboek met een kleurverloop. Een harmonicaboek is niet alleen leuk om door te bladeren, maar ook om uitgevouwen neer te zetten. Je mag ook eigen beeldmateriaal meenemen om erin te verwerken, bijvoorbeeld van een vakantiereis, geboorte of trouwerij.

Deze workshop tijdens de Kunstmiddag op zaterdag 9 maart staat onder leiding van docente Rachel Onstwedder en duurt van 14.00 tot 15.45 uur. Voor jongeren (16+) en volwassenen. De kosten zijn €7,50 euro + €1,50 materiaalkosten p.p. Kijk voor meer info over deze en de overige Kunstmiddag-workshops of voor inschrijven op www.quintuskampen.nl.
Datum & tijd
09 March 2019
14:00 - 15:45
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media