In navolging van vorig jaar brengt HYKANON opnieuw The HYKANON Passion. The Passion, bekend van televisie, vertelt het verhaal over de laatste uren van het leven van Christus; een verhaal over liefde, verraad en verbondenheid. Het verhaal wordt verteld in woord en muziek, zonder acteurs. Verteller is dit jaar Jac Ruiten, die het stokje overneemt van Geert Meijerink. Uiteraard zullen de mooiste Nederlandstalige popsongs niet ontbreken. Verrassend dit jaar is het slotlied dat nog niet eerder in een TV-editie van The Passion te horen was.

Aan het project werken bijna 35 projectleden mee naast het al 30 leden tellende HYKANON. Ook heeft een selectieklas van Quintus haar medewerking toegezegd. Naast grootse nummers zal er ook ruimte zijn voor solo’s, kleine ensembles en muzikale intermezzo’s. Liederen van onder andere Boudewijn de Groot, Nick en Simon en Bløf zullen ten gehore worden gebracht. Het koor staat onder muzikale leiding van dirigente Janet van Gaalen – Schouten en wordt begeleid door een combo onder leiding van vaste pianist Paul de Vroome.

The HYKANON Passion is voor iedereen toegankelijk, jong en oud, religieus of niet en kan ook dit jaar thuis live gevolgd worden via de website van Kampen Online.

The HYKANON Passion vindt plaats op zondag 14 april om 20.15 uur in de Buitenkerk in Kampen. De kerk is open vanaf 19.30 uur en zal toegankelijk zijn via de Buiten Nieuwstraat 101 en via de ingang op het schoolplein van de Mgr. Zwijsenschool. Toegang is gratis, wel is er na afloop een collecte.
Datum & tijd
14 April 2019
20:15 - 21:30
Adres
Buitenkerk Kampen
Buitennieuwstraat 101
8261 AT Kampen
Contact
Charlotte Corjanus
+31617558837
https://www.facebook.com/Hykanon-1376173442701305/
ccorjanus@gmail.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media