Het veelzijdige programma van Bach in the Subways bestaat uit een muzikaal ochtendprogramma, een middag vol theater en een prachtig afsluitend concert in de Bovenkerk. Alle activiteiten en optredens zijn gratis te bezoeken. Reserveren is wel gewenst voor het concert in de Bovenkerk (www.ijsselproms.nl).

Elisabeth Haase

Celliste Elisabeth Haase brengt tussen 9.15 – 11.45 uur op een drietal locaties een veelzijdig Bach-repertoire ten gehore.
• HEMA Oudestraat 33-37 Kampen: 9.15 – 9.45 uur
• Stadskazerne Café Paatje Oudestraat 216 Kampen: 10.15 – 10.45 uur
• De Eenhoorn Oudestraat 103, 8261 CJ Kampen: 11.15 – 11.45 uur

SallaBande

SallaBande bestaat uit enthousiaste vakmusici uit de regio Salland met een grote passie voor muziek, de wens die muziek verstaanbaar te vertolken voor iedereen, interactie in de concerten en improvisatie. Tijdens Bach in the Subways brengen ze op viool, fluit, cello en piano tussen 10.00 – 13.15 uur diverse werken van Bach naar u toe.

• Margaretha Burgwal 45 Kampen: 10.00 - 10.45 uur
• Stadskazerne Café Paatje Oudestraat 216 Kampen: 11,15 - 12.00 uur
• De Eenhoorn Oudestraat 103, 8261 CJ Kampen: 12,30 - 13.15 uur

Kamper Jachthoorn Korps

Het “Kamper Jachthoorn Korps” brengen de unieke sound van de jachthoornmuziek op de Oudestraat. Met een breed repertoire aan marsmuziek, showband muziek en stilstaande nummers. Tussen 11.00 en 12.30 uur kunt u ze naast marcherend ook stilstaand aantreffen bij de Bovenkerk, het Koeplein, de Botermarkt en voor de Stadskazerne.

IJssel Proms

’s Avonds wordt vanaf 22.00 uur op een feestelijke manier het verjaardagsfeest van Johann Sebastian Bach gevierd in de Bovenkerk Kampen.
Speciaal voor Bach in the Subways wordt de klassieke muziek door de Millerband uitgevoerd in een Jazz compositie, aangevuld door Ab Wegenaar met de klanken van het Hinsz kerkorgel. Voor meer informatie en het gehele programma verwijzen we u graag door naar www.ijsselproms.nl

THEATER
Tussen 14.00 – 16.00 uur zijn er diverse acts en pop-up optredens te zien op de Oudestraat. Ontdek hoe de muziek van Bach tot leven komt tijdens de act U vraagt en Bach draait en laat je meevoeren tijdens De koning danst waarbij koning Lodewijk van Frankrijk op muziek van J.S. Bach een menuet danst met gravin De La Decreuille. Theater en musical leerlingen van Quintus hebben ook veelzijdige acts in elkaar gezet welke ze op meerdere locaties in de binnenstad aan u laten zien.

SILENT DISCO
Liever in stilte genieten van de hedendaagse muziek met een vleugje klassiek? Op de Oudestraat is deze middag een Silent Disco te vinden! Swing mee met de DJ, waag een dansje of kruip even in je eigen bubbel en dein mee.
Kijk voor meer informatie over het programma op: www.bachinthesubways.org.

Het Verhaal van Kampen 
Datum & tijd
23 March 2019
09:15 - 23:55
Contact


www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media