In deze creatieve fotografieworkshop ga je onder leiding van docent en fotograaf René van der Weerd aan de slag met een zogeheten pinhole-camera!

Een pinhole-camera is een lichtdichte doos met een klein gaatje erin waarmee je kan fotograferen. Zo registreer je de werkelijkheid op een totaal andere manier dan een gewone camera. Het lagere tempo en de (on)scherpte geven foto’s een geheel eigen sfeer. Als je met een pinholecamera aan de slag gaat, levert het altijd creatieve en experimentele fotografie op.

Een pinhole camera is te koop, maar ook gemakkelijk zelf te maken. Tijdens deze workshop bouw je dan ook je eigen pinhole camera, ga je ermee fotograferen en maak je tenslotte een afdruk van deze foto.

De workshop is voor jongeren én volwassenen!
Datum & tijd
12 April 2019
13:30 - 16:30
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media