Na het succes van de Ierse sessies, organiseert Quintus op zaterdag 6 april de allereerste KLEZMER SESSIE! Speel of zing je al langer deze van oorsprong feestelijke, Joodse volksmuziek of begin je net? Neem je instrument mee en schuif gezellig aan om met z'n allen een middagje ongedwongen muziek te maken. Wil je alleen luisteren dan ben je uiteraard ook welkom! Inloop vanaf 13.30 uur tot ongeveer 16.30 uur. De Klezmer Sessie, met koffie, thee en heerlijke cake of koek, is gratis!

Dansworkshop & concert
Tip! Tussen 14.30 en 15.30 uur is er de gelegenheid om Israëlische Dans uit te proberen onder leiding van Erik Feis. De kosten van deze workshop zijn €7,50 p.p. Om 16.30 uur geeft het Duo C Kwadraat een bijzonder concert. Vakmusici Coos Lettink (accordeon) en Caspar Terra (klarinet) spelen klezmer in de puurste zin van het woord: joodse feestmuziek! Maar ook in breedste zin: muziek die voortdurend in ontwikkeling is. De entree bedraagt €5,00. Zowel voor de workshop Israëlische Dans als het concert is het verstandig om je even aan te melden. Dat kan via https://bit.ly/2VVwSve of kijk op www.quintuskampen.nl.

Let op! Ga je naar de workshop én het concert, kies dan voor een voordelig combikaartje van €10,00 p.p.
Datum & tijd
06 April 2019
13:30 - 16:30
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media