Laat je uitdagen om over je eigen schrijfgrenzen heen te stappen!
Vind jij het lastig om de juiste woorden te vinden?

In de workshop ‘Grensverleggend Schrijven’ maak je kennis met een aantal creatieve schrijfoefeningen die je helpen te ontdekken wat er intuïtief uit je pen kan vloeien.

Als je schrijft vanuit je hart, dan schrijf je over wat er voor jou toe doet. Je hoeft geen schrijfervaring te hebben of bang te zijn dat je niet goed genoeg bent. Het gaat ook niet om het opleveren van de perfecte tekst, maar om de woorden die jij mooi vindt en bij jou passen. Schrijfregels laten we in deze workshop los waardoor je minder hoeft na te denken, maar juist je hart laat spreken. De woorden komen dan vaak als vanzelf in een vorm bij elkaar.

Wil jij uitgedaagd worden om over je eigen schrijfgrenzen heen te stappen? Meld je dan aan voor de workshop!


We mogen deze workshop van Diana de Groot van Uitvergroot! speciaal voor de 'Tijd van Dromen in Kampen' aanbieden voor een droomprijs:
Bieb-leden: € 10,00
Niet-leden: € 12,50

https://www.bibliotheekkampen.nl/agenda/552-workshop-grensverleggend-schrijven  


Diana de Groot droomt zelf ook in Kampen: En met haar vele anderen!
Op de Facebookpagina Dromen in Kampen worden regelmatig dromen gepost.

De pagina gaat over Dromen. Persoonlijke dromen. Of dromen voor de stad/gemeente. Voor het land, de samenleving.

Jouw droom. En die van je buurvrouw, collega, kind of achterneef. Allemaal hebben we dromen. Die we eigenlijk een beetje hebben weggestopt. Omdat we het kind in ons wat zijn kwijtgeraakt. In het keurslijf zijn gegoten. Murw zijn geslagen. Niet meer weten hoe het moet of dat het kan. Mág zelfs.

Regelmatig publiceren we op deze pagina een droom van een Kampenaar. Laat je hierdoor inspireren en vertel hier ook jouw verhaal. En deel. Op deze pagina. Wat is jouw droom? Wens? Dromen delen is dromen weten. Van de ander. Wie weet kun je elkaars dromen helpen te verwezenlijken!
Datum & tijd
02 April 2019
19:00 - 21:30
Adres
Bibliotheek Kampen
Oudestraat 216
8261CA Kampen
Contact
Dieuke Boogaard
+31383331828
https://www.bibliotheekkampen.nl/agenda/552-workshop-grensverleggend-schrijven
marketing@bibliotheekkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media