Laat je inspireren en motiveren!

Bekend of niet, Kamper dromers vertellen hun persoonlijke of Kamper droom aan jou! Is het gelukt om deze droom te verwezenlijken? Wat hebben zij daarvoor moeten doen? Of juist laten? Laat je inspireren en motiveren.

Omdat iedereen dromen heeft en er altijd eerste stappen nodig zijn om deze te verwezenlijken. De opening van deze dromenpitchavond wordt verzorgd door wethouder Irma van der Sloot.

Kom vrijdag 12 april van 19:00 tot 21:30 uur naar Leescafé Paatje in de Bibliotheek en luister naar de inspirerende verhalen van bijvoorbeeld Gert Zomer, Marianne van den Herik, Freestyler Josh(ua Agteres), Xandra Ockers, en anderen, en stadsdichter Brigitte Wolthuis.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Quintus. Na afloop treedt de Kamper band XUse op.

Entree: GratisDe pitchavond is één van de activiteiten die plaatsvindt tijdens de Maand van Dromen in Kampen.
Datum & tijd
12 April 2019
19:00 - 22:15
Adres
de Bibliotheek Kampen / Stadskazerne
Oudestraat 216
8261CA Kampen
Contact
Dieuke Boogaard
+31383331828
https://www.bibliotheekkampen.nl/agenda/583-dromenpitch-avond
marketing@bibliotheekkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media