Onder leiding van Jan Quintus Zwart geeft CRK Voices op dinsdag 9 april 2019 een passieconcert in De Hoeksteen te IJsselmuiden. Het concert begint om 20.00 uur. CRK Voices neemt u dit jaar in de cantate ‘Portraits in Grace’ mee naar de bovenzaal, de plaats waar Jezus samen met Zijn vrienden het laatste avondmaal hield. Ook de plaats waar de gebrokenheid van ons mensen voluit zichtbaar werd. Er ontstond ruzie: wie van ons zal de belangrijkste zijn in Uw Koninkrijk…

Er was moeite met dienstbaarheid, niemand wilde elkaars voeten wassen, hoe gebruikelijk ook in die tijd. Er was verraad, hoogmoed, er werd gelogen… En Jezus? Jezus brak het brood en zegende het. Zijn zegenende handen boven de gebrokenheid. Tot op de dag van vandaag mogen wij leven onder Zijn zegenende handen. Als een Geschenk van Genade. Een geschenk vanuit Zijn onbegrijpelijke liefde, ondanks de scherven van gebrokenheid in ons leven.

De liederen uit de cantate, aangevuld met liederen uit het bestaande repertoire, worden instrumentaal begeleid door Jelte van Putten (viool), Jan Lenselink (piano) en Ronald IJmker (orgel).

CRK Voices is een koor met ongeveer honderd enthousiaste zangers en zangeressen uit een zeer ruim gebied rondom Kampen. Het koor heeft dit jaar een mooi aantal concerten/zangavonden op de agenda staan, die u vindt in de concertagenda op de website van CRK Voices.

Het koor vindt het altijd fijn nieuwe leden te verwelkomen. Wie graag zingt, is van harte welkom op onze repetities in de Hoeksteen te IJsselmuiden, elke dinsdag van 19.45 - 22.00 uur.

Kaarten á € 7,50 per stuk zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via de koorleden en Fotorama Kampen, De Rank Kampen, Kantoorboekhandel Schutte IJsselmuiden en Foto Tuinman Hasselt. Aan de kerk kosten de kaarten € 10,00. De kerk is open om 19.15 uur, aanvang concert 20.00 uur.

Voor meer informatie: www.crkvoices.nl.
Datum & tijd
09 April 2019
20:00 - 21:30
Adres
De Hoeksteen
Goudplevier 103
8271 GB IJsselmuiden
Contact
Willem de Jonge
+31652682911
http://www.crkvoices.nl
willemdejonge@freeler.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media