Het grootste grassroots natuurfestival van Nederland wordt dit jaar ook gevierd op landgoed & proeftuin Roggebotstaete aan de Vossemeerdijk 6 tussen Kampen en Ketelhaven. Op zondag 26 mei organiseert Fête de la Nature het evenement “proef de natuur”. Fête de la Nature brengt mensen op een positieve en feestelijke manier in contact met de natuur en met andere mensen.

Op Roggebotstaete zijn in de loop van de ochtend de herders Pieter en Karin en hun honden Mick en Ynia met de Drentse heideschapen aan de wandel. Loop langs de Hongaarse bosvarkens en runderen waar dierenverzorger Suzanne u – indien aanwezig – vertelt over deze dieren. Imker Laura is regelmatig present en zorgt met liefde en passie voor de bijenvolken. Wandel langs de moestuin en het voedselbos. Thon en Gerry ontvangen u vanaf 10.30 tot 17.00 uur graag bij het rustpunt “Keet van Staete”, waar u een (h)eerlijke consumptie met lokale lekkernij kunt nuttigen, of gewoon niets, omdat u welkom mag zijn op landgoed & proeftuin Roggebotstaete.

Op andere plekken in Nederland kunnen mensen op 24, 25 en 26 mei onder andere een rondleiding door natuurtuin, Spring Schapenscheren, Zonnegroet op de Lochemseberg of een Molenfietstocht maken of Spelen in de natuurspeeltuin. Kijk voor meer informatie over het lokale programma van Fête de la Nature op deze website: http://www.fetedelanature.nl 

De evenementen die tijdens Fête de la Nature worden georganiseerd zijn voor iedereen toegankelijk. Het natuurfestival wordt gevierd van Lochem tot Leiden en van Blokker tot Harderwijk. Fête de la Nature is een gratis en open festival. Dat betekent dat iedereen met een leuk idee voor een evenement een activiteit kan organiseren. Geen initiatief is te klein of te groot.
Datum & tijd
26 May 2019
10:30 - 17:00
Adres
Landgoed en proeftuin Roggebotstaete
Vossemeerdijk 6
8251PN Dronten
Contact
Gerry Groffen Prins
0651184935

g.groffenprins@kpnmail.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media