De jaarlijkse finale van het Cruijff Court voetbaltoernooi is op woensdagmiddag 10 april vanaf 12.30 uur op het Cruijff Court in Brunnepe (Troelstrasingel, tussen het Scala en de Dr. Bouwmanschool). De finales zijn rond half 5. Wethouder van der Sluis verricht de aftrap van de eerste wedstrijd en Thomas van de Belt van PEC Zwolle (zoon van Gerald van de Belt uit Kampen) doet de aftrap van de finale en reikt aansluitend de prijzen uit. Alle winnaars mogen gratis een thuiswedstrijd van PEC Zwolle bezoeken!

Bijzonder aan deze editie van het Cruijff Court toernooi is dat de kinderen zelf de spelregels handhaven, er zijn geen scheidsrechters aanwezig. Wel is er een spelbegeleider die de teams kunnen raadplegen als ze er samen niet uitkomen. Naast de reguliere eerste prijs voor de meeste punten, is er ook een Fair Play prijs te winnen. De teams bepalen zelf wie er met die eer vandoor gaat.

Het Cruijff Court toernooi wordt georganiseerd door Welzijn Kampen i.s.m. het Beweegteam van Sportservice Kampen.
Datum & tijd
10 April 2019
12:30 - 17:00
Adres
Cruijff Court Brunnepe
Troelstrasingel 3
8262 sx Kampen
Contact
Frank Rooseboom
+31 6 52043231
https://www.facebook.com/HeelKampenBeweegt/
cf.kampen@hotmail.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media