Op 11 mei 2019 laat Arise Kampen (www.arisekampen.nl) deze prachtige muzikale vertelling over het buitenleven horen in de door ons geliefde Buitenkerk te Kampen. Voor ons een compositie die we nooit hadden gestudeerd en waar we de afgelopen periode vol overgave aan gewerkt hebben.

Die Jahreszeiten van Joseph Haydn (1732 – 1809) behoort tot de meest geliefde oratoria, zowel voor de uitvoerenden als voor het publiek. De tekst van het libretto is ontleend aan delen van de gedichtencyclus “The Seasons” van James Thomson en is door de Nederlander Baron Gottfried van Swieten in het Duits vertaald. Haydn schiep met zijn typische humor en muzikale genialiteit een meesterwerk.

De compositie komt tot klinken met medewerking van:

Kammerphilharmonie Emsland
Judith Sportel - sopraan
Aart Mateboer - tenor
Bert van de Wetering - bas

De deuren van de kerk gaan 19.30u. open. Kaartverkoop in de voorverkoop:

* 1e rang €30 (beperkt aantal)
* 2e rang €25

Verkoop aan kerk alleen 2e rang 30 euro en via de leden of via kaartverkoop@arisekampen.nl.
Datum & tijd
11 May 2019
20:00 - 22:30
Adres
Onze Lieve Vrouwe- of Buitenkerk
BuitenNieuwstraat 101
8261 AT Kampen
Contact


www.arisekampen.nl
info@arisekampen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media